Akcesoria kuchenne

Wysokiej jakości akcesoria kuchenne są niezbędne do gotowania z pasją. Poprawisz swoje wyniki w kuchni i dzięki ich precyzyjnemu wykonaniu będą służyć Ci długo i niezawodnie.

Noże i ostrzałki Stojaki i deski Młynki do soli Wagi
KS 4010
Cyfrowa waga kuchenna
Cyfrowa waga kuchenna
  • Prosta obsługa i stylowy design
  • Funkcja Tara
  • Ekstra duży podświetlany wyświetlacz LCD
  • Dotykowy panel sterowania
SM 2011
Młynek do pieprzu i soli
Młynek do pieprzu i soli
  • Regulowana grubość mielenia
  • Unikalny design
  • Łatwe napełnianie
  • Wykonany ze stali nierdzewnej
DMS 203
Japoński nóż kuchenny
Japoński nóż kuchenny
  • Uniwersalny japoński nóż kuchenny
  • Idealny do krojenia mięsa, ryb i warzyw
  • Długość 203/338 mm
DMS 178
Japoński nóż Santoku
Japoński nóż Santoku
  • Przeznaczona przede wszystkim do przygotowywania azjatyckich potraw.
  • Nadaje się do krojenia, rozdrabniania, rozbijania mięsa, warzyw i ryb
  • Długość 178/313 mm
DMS 126
Japoński nóż do krojenia owoców i warzyw
Japoński nóż do krojenia owoców i warzyw
  • Idealny do czyszczenia, obierania i krojenia owoców oraz warzyw
  • Szerokie zastosowanie w gospodarstwach domowych
  • Długość 126/234 mm
DMS 165
Japoński tasak kuchenny
Japoński tasak kuchenny
  • Służy do wielu zastosowań
  • Masywne i bardzo ostre ostrze
  • Długość 165/306 mm
DMS 76
Japoński nóż do porcjowania
Japoński nóż do porcjowania
  • Stal damasceńska z japońskiej huty Takefu
  • Rękojeść z drewna Kebony
  • Do precyzyjnego odkostniania i oddzielania mięsa
  • Długość 105/205 mm
DMS 205
Japoński nóż do pieczywa
Japoński nóż do pieczywa
  • Stal damasceńska z japońskiej huty Takefu
  • Rękojeść z drewna Kebony
  • Do codziennego zastosowania
  • Do łatwego krojenia chrupiących bagietek i świeżego chleba.
  • Wymiary wyrobu: 205/305 mm
MKB 10 Adda
Magnetyczny stojak na noże
Magnetyczny stojak na noże
  • Magnetyczny
  • Na 10 noży
  • Drewno orzechowe wysokiej jakości
  • Oryginalny włoski design
MKB 10 Torri
Magnetyczny stojak na noże
Magnetyczny stojak na noże
  • Magnetyczny
  • Na 10 noży
  • Drewno bukowe wysokiej jakości
  • Oryginalny włoski design
MKB 9 Meandro
Magnetyczny stojak na noże
Magnetyczny stojak na noże
  • Magnetyczny
  • Na 9 noży
  • Drewno orzechowe wysokiej jakości
  • Oryginalny włoski design
CB 50 Panino
Kuchenna deska do krojenia
Kuchenna deska do krojenia
  • Deska do krojenia z drewna litego
  • Wysokiej jakości drewno orzecha z Dolomitów
  • Oryginalny włoski design
  • Z wysuwaną deską

 
CB 48 Tavolo
Kuchenna deska do krojenia
Kuchenna deska do krojenia
  • Deska do krojenia z drewna litego
  • Wysokiej jakości drewno bukowe z Dolomitów
  • Oryginalny włoski design
  • Z praktycznym otworem do włożenia talerza
MKB 6 Vento
Magnetyczny stojak na noże
Magnetyczny stojak na noże
  • Magnetyczny
  • Na 6 noży
  • Drewno orzechowe wysokiej jakości
  • Oryginalny włoski design
EB 900
Ostrzałka elektryczna do noży
Ostrzałka elektryczna do noży
Przedstawiamy elektryczną ostrzałkę do wszystkich popularnych typów noży Catler EB 900. Szukasz idealnego narzędzia, które pomoże Ci zachować ostrość noży? Z trzema tarczami szlifierskimi – dwiema diamentowymi i jedną żywiczną.
KS 4020
Waga kuchenna
Waga kuchenna
  • Podświetlony LCD wyświetlacz 
  • Dwie różne powierzchnie ważące
  • Bardzo dokładna
  • Funkcja TARE
Aktualnie brak produktów w tej kategorii

DMS Chef Knife

Uniwersalny japoński nóż kuchenny

Uniwersalny japoński nóż kuchenny typu Gyuto należy do podstawowego wyposażenia japońskich kucharzy. Nadaje się do wielu zastosowań, jest bardzo mocny i ostry, i dlatego jest idealny do krojenia mięsa, ryb oraz warzyw.
 

DMS CLEAVER KNIFE

Japoński tasak kuchenny

Japoński tasak kuchenny należy do podstawowego wyposażenia kucharzy, a w kuchni można użyć go do wielu zastosowań. Masywne i bardzo ostre ostrze jest przeznaczone zarówno do krojenia warzyw w cienkie plasterki, jak również do porcjowania mięsa i siekania.

DMS Santoku Knife 

Japoński nóż do Santoku

Japoński nóż Santoku jest przeznaczony przede wszystkim do przygotowania japońskich potraw. Santoku po japońsku znaczy trzy zastosowania - poradzi sobie z krojeniem, rozbijaniem i siekaniem mięsa, warzyw i ryb.