Deba 155 MV

Japoński nóż Deba

Deba 155 MV

Japoński nóż Deba jest przeznaczony przede wszystkim do oddzielania mięsa i ryb od kości. Jest bardzo masywny do osiągnięcia precyzyjnego cięcia. Tradycyjnie jest stosowany do filetowania ryb, porcjowania drobiu lub krojenia warzyw. 
Długość 155/295 mm.

Zalety Deba 155 MV

  • Nóż jest przeznaczony przede wszystkim do oddzielania mięsa i ryb od kości
  • Jest bardzo masywny do osiągnięcia precyzyjnego cięcia
  • 155/295 mm
Jest bardzo masywny

Jest bardzo masywny

Jest bardzo masywny do osiągnięcia precyzyjnego cięcia.

Japoński nóż Deba

Japoński nóż Deba

Japoński nóż Deba jest przeznaczony przede wszystkim do oddzielania mięsa i ryb od kości. Jest bardzo masywny do osiągnięcia precyzyjnego cięcia.

Deba 155 MV

Deba 155 MV